Tim in Nieuwe Tijden

Tim in Nieuwe Tijden

De serie Nieuwe Tijden is voor acteur Tim Douwsma een heel nieuwe stap, maar toch voelt het meteen als een warm bad. "Het is echt fantastisch om hier te staan. De cast is leuk en er zijn veel oude bekenden. Het is nu al een feestje", glundert hij voor de camera van RTL Boulevard.

Tim speelt in de zomersoap de rol van Bobby. Een sportieve jongen die met een aantal dingen worstelt in zijn leven.

Nieuwe Tijden is gemaakt door de makers van Goede Tijden Slechte Tijden. In de 75-delige serie spelen oude bekenden uit soapdorp Meerdijk en nieuwe favorieten de hoofdrol. Ook maken Ferry (Lucas Sanders), Vajèn (Moon van Panhuys) en Holly Mae (Amy Kortenaer) hun opwachting in Nieuwe Tijden. Holly speelt, voordat zij verkast naar Nieuwe Tijden, een gastrol in GTST.

Studentenstad

Nieuwe Tijden speelt zich af middenin een bruisende studentenstad waar de cast samenwoont in een huis en lief en leed deelt. Vriendschappen worden gesmeed, dromen gedeeld en grenzen verlegd.

De eerste veertig afleveringen van de serie zijn te zien bij RTL 4, direct na de zomercliff van GTST. Voor fans die niet kunnen wachten zijn afleveringen vooruit te kijken bij Videoland. Als GTST weer op de buis is, gaat Nieuwe Tijden door bij Videoland.

MANAGEMENT & BOEKINGEN

Devoted Management
Leander Maas - leander@devoted.management
T: +31 (0)20 331 64 76

Dutch Event (boekingen)
www.dutchevent.nl
T: +31 (0)73 644 0478
jeroen@dutchevent.nl