• Tim in Nieuwe Tijden
  Tim in Nieuwe Tijden
  De serie Nieuwe Tijden is voor acteur Tim Douwsma een heel nieuwe stap, maar toch voelt het meteen als een warm bad. "Het is echt fantastisch om hier te staan. De cast is leuk en er zijn veel oude bekenden. Het is nu al een feestje", glundert hij voor de camera van RTL Boulevard.
  Tim speelt in de zomersoap de rol van Bobby. Een sportieve jongen die met een aantal dingen worstelt in zijn leven.
  Nieuwe Tijden is gemaakt door de makers van Goede Tijden Slechte Tijden. In de 75-delige serie spelen oude bekenden uit soapdorp Meerdijk en nieuwe favorieten de hoofdrol. Ook maken Ferry (Lucas Sanders), Vajèn (Moon van Panhuys) en Holly Mae (Amy Kortenaer) hun opwachting in Nieuwe Tijden. Holly speelt, voordat zij verkast naar Nieuwe Tijden, een gastrol in GTST.
  Lees meer >
 • Tim presenteert... Grease!
  Tim presenteert... Grease!
  In Grease kruip ik in de huid van Danny Zuko, de macho met het kleine hartje. De musical geeft mij een podium om te zingen, te acteren én te dansen. Een combinatie waarin ik op alle fronten kan schitteren. We brengen 8 shows per week. Dat was wel even wennen, maar de chemie met Vayén is super en het publiek enorm enthousiast. Daar doen we het voor! Kom je meegenieten van oldskool rock 'n roll? Bekijk in de agenda wanneer ik in de buurt ben. Ook ben ik gek op presenteren. Voor publiek van alle leeftijden geef ik een show of tv-programma graag een eigen gezicht en geluid. Net als zingen en acteren, voelt presenteren voor mij als een tweede natuur!

 • Tim als presentator
  Tim als presentator
  Tijdens de Talent Awards van Televizier werd ik uitgeroepen tot beste jeugdpresentator. Fantastisch! Dat betekent dat velen van jullie voor mij hebben gestemd. Een mooi compliment. Ik voel me vereerd én gewaardeerd! In de toekomst gaan jullie mij vaker zien, op toneel, op het podium en op televisie. Als zanger, acteur en presentator, voor jong en oud! Lees meer >

VOLG TIM DOUWSMA OP SOCIAL MEDIA

Get social en mis niets meer!

timdouwsma
17 uren geleden
Leuk! Ik ben genomineerd voor Best Denim Man 2018. Stemmen kan hier: https://t.co/QBUEYPEQ8p
Tim Douwsma
1 dag geleden
Golden Tulip Benelux nodigde me uit voor een gezellig weekendje weg met sightseeing per tandem. Ik heb gelachen! Wie zou dit ook willen?
timdouwsma
2 dagen geleden
Wow! Zag en hoorde ik dat goed wat de Roma fans riepen toen Mane miste ? SCHANDE! #livrom ️
timdouwsma
2 dagen geleden
SALAH! What A player ! ️ #Livroma
Tim Douwsma
5 dagen geleden
Are you ready!! Kingsnight wordt smerig! @boevenpad.amsterdam Zorg dat je er bent! #boevenpad #amsterdam #kingsnight #friends @sventoering
Tim Douwsma
5 dagen geleden
Bedankt Leeuwarden voor het heerlijke optreden van gister! ️ #leeuwarden #showtime #poiesz
Tim Douwsma
6 dagen geleden
Wtf! Ik heb vorige week zijn docu nog gezien op Netflix en zoveel bewondering voor zijn briljante muzikaliteit en dan de madness waarin hij moest werken... En nu is hij niet meer.. rip Legend! ️ #avicii
Tim Douwsma
1 week geleden
My Car for today! Bmw M2! @dusseldorpbmw Wie moet op komen halen om een rondje te maken? 400pk! Oef!!
Tim Douwsma
2 weken geleden
Het scheiden van mijn ouders deed pijn. En soms nog steeds. Dat zullen vele met mij begrijpen. Maar ik heb er wel twee prachtige cadeaus bij gekregen waar ik zielsveel van houd. We lijken qua bloed misschien voor 50 % op Elkaar. Maar ik hou voor de volle 100 procent van jullie. Wat was je los heh broertje Ik hou van jullie en ben trots . Op alle drie. ️ @jordidouwsma @rickdouwsma @kyradouwsma @boevenpad.amsterdam
timdouwsma
3 weken geleden
@Cheyennesaurus
timdouwsma
3 weken geleden
Stay tuned https://t.co/z0Ck3arXCd
timdouwsma
3 weken geleden
Gaat ie effe mensen?!! ... Rt @JimCarrey https://t.co/PJEywgBtPQ

NIEUWSBLOG VAN TIM DOUWSMA

Mis niets meer, volg het laatste nieuws

Ziggo Best Acting Talent Award 03 jun 2017
Ziggo Best Acting Talent Award
Lees meer >
Avontuur Expeditie Robinson is voorbij 03 nov 2015
Avontuur Expeditie Robinson is voorbij
Lees meer >
Met Tim over de rode loper?! 26 okt 2015
Tim Douwsma viert Kerst op de Dam en bij het Leger des Heils
Lees meer >
Tim Douwsma presenteert nieuw seizoen CupCakeCup 20 okt 2015
Tim Douwsma presenteert nieuw seizoen CupCakeCup
Lees meer >

Biografie van Tim Douwsma

Tim Douwsma wordt op 4 november 1987 geboren in Drachten. Hij groeit op tot een multi-getalenteerde jongeman. Sportief, creatief én muzikaal. Na de middelbare school kiest Tim voor de sportopleiding het CIOS, waarnaast hij modellenwerk doet. Zijn passie en liefde voor acteren, presenteren en zingen blijft en al snel staakt hij zijn studie aan het CIOS om zich volledig te richten op zijn zang-, presenteer- en acteercarriere.

In 2007 verwerft Tim nationale bekendheid door zijn deelname aan het SBS6 programma So You Wanna Be a Popstar. Het luidt de start in van zijn muzikale carriere. Eind 2007 scoort Tim hoge ogen met zijn debuutsingle Wil je bij me blijven slapen. Eind 2009 debuteert Tim op het witte doek in de film De hel van '63. Daarna neemt zijn carriere een vlucht. Hij brengt succesvolle singles uit, tourt door Nederland en Belgie en neemt in 2012 deel aan het Nationaal Songfestival. Daarnaast ontwikkelt hij zijn talent voor presenteren. Hij host diverse programma's op Z@pp en voor de AvroTros. In 2014 wordt Tim de nieuwe presentator van AVRO Junior Dance waarbij hij frontman is van een aantal grote liveshows. Als Tim in 2014 namens Nederland de punten verdeelt in de finale van het Eurovisie Songfestival verovert hij Europa. Het brengt een grote golf aan publiciteit teweeg. Tim is populair en staat bekend als The Dutch Hot Guy! In oktober 2015 wordt Tim door Televizier uitgeroepen tot beste jeugdpresentator. Een prestatie van formaat!

In 2016 tekent Tim een contract met de AvroTros en presenteert hij daar de CupCakeCup en New Musical Star. Tot en met april 2016 speelde Tim naast Vajén van den Bosch in de hitmusical Grease. In de hoofdrol van Danny Zuko acteert, zingt en danst Tim in vele theaters van Nederland. Datzelfde seizoen is Tim te zien in het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Tevens presenteerde Tim in 2016 het programma The Next Boy/Girlband bij SBS6.

2017 belooft weer een mooi jaar te worden voor Tim. Op muzikaal gebied zal Tim dit jaar meer van zichzelf laten zien. Zijn eerste single van 2017 zal begin februari uitkomen. Tevens is Tim te zien in de spannende film SPAAK die in maart dit jaar op het witte doek zal verschijnen.
Biografie van Tim Douwsma

AGENDA

Eerstvolgende optredens, concerten en evenementen

Besloten optreden
08-06-2018
Nijkerk


Besloten optreden
09-06-2018
Hoorn


Jantjes Verjaardag
28-06-2018
Amsterdam


Dorpsfeest
29-06-2018
Kootstertille


VIDEOS

Geniet van al mijn video's

MANAGEMENT & BOEKINGEN

Devoted Management
Leander Maas - leander@devoted.management
T: +31 (0)20 331 64 76

Dutch Event (boekingen)
www.dutchevent.nl
T: +31 (0)73 644 0478
jeroen@dutchevent.nl