Tim Douwsma viert Kerst op de Dam en bij het Leger des Heils

Met Tim over de rode loper?!
In navolging op het succes van vorig jaar vindt er op 17 december 2015 opnieuw een grandioos muziekspektakel op de Dam plaats.
Artiesten van Nederlandse bodem waaronder Tim Douwsma, Ruth Jacott en René van Kooten, brengen het Kerstverhaal op unieke wijze tot leven. Onder begeleiding van een professioneel orkest en een swingend achtergrondkoor. De televisie-uitzending is op Kerstavond, 24 december 2015.
Het repertoire bestaat uit een combinatie van oude, populaire en bekende kerstliedjes die in een nieuw muzikaal jasje worden gestoken. Echte meezingers voor het publiek op de Dam en de kijkers thuis. Bijzonder is dat elk van de deelnemende artiesten een dag meedraait met een sociaal project van het Leger des Heils. Een verslag wordt tijdens het concert getoond waarbij de artiesten hun eigen beleving delen en een lied zingen speciaal voor de mensen uit het project. Zo zorgt dit Kerstfeest voor verbinding tussen verschillende maatschappelijke groepen en krijgen de nummers extra emotionele betekenis.
Het concert is gratis toegankelijk voor bezoekers aan Amsterdam.MANAGEMENT & BOEKINGEN

Devoted Management
Leander Maas - leander@devoted.management
T: +31 (0)20 331 64 76

Dutch Event (boekingen)
www.dutchevent.nl
T: +31 (0)73 644 0478
jeroen@dutchevent.nl